Eladás Ház, Cotacachi, Imbabura, Ecuador, El Rosario Campo Andino

Eladás - Cod. 29223

  • Tipus: Ház
  • Terület: 133 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1

Bájos vidéki ELADÓ HÁZ Cotacachi - Ecuador

A város Cotacachi található a tartomány Imbabura, az észak-Ecuador. Quito, a főváros, van egy és fél óra alatt elérhető autóval. Közelebb van Otavalo, a kulturális központ az Andok Kichwa társadalom, 20 perc, és Ibarra, a tartomány fővárosa, a 40. percben.

Ez a mi öröm, hogy e ezt a szép országot ház épült, egy vidéki területen, mindössze öt percre a széle Cotacachi. A kilátás a ház felé kétoldalt a vulkánok Mama Cotacachi és Taita Imbabura csak látványos és folyton változó. A tétel intézkedések 1550 m²-es része nyitott vegyület, az úgynevezett "El Rosario, Campo Andino". A ház maga a borító 133 m². A fal körül a tulajdonság készült vöröstéglás fekete vas kerítés és stabil pillére. Továbbá, fát ültettek a ház körül alkotó "élő kerítés" és hatékony szélfogó. Számos őshonos növények, gyümölcsfák, és egy kis konyhakert. A legmagasabb fák elérheti a 7 méter. Már ültetett éger, pumamakis, Sambucus, papír, fa (polylepis), bougainvillea, levendula, szeder, különböző citromsav gyümölcsfák és egy pálmafa. A bejárati kapu 2,5 m magas és 5 méter széles. Van még egy külön tornyot fészer épült, megfelelő stílusban. A fészer van egy acél ajtó, és a hossza 3 x 3 x 3 támogatja a víztartályt és a nagynyomású szivattyú. A ház teljesen fel és működik, és csatlakozik a városi víz- és villamosenergia-hálózatok és az internet.

Ahelyett, hogy a szeptikus pit, a ház saját tisztító üzem. Az összes vizet, hogy jön ki a ház tisztítani. A víztisztító rendszer három felülvizsgálati doboz, biodigestor "Rotoplas" szűrési medencét vízinövények, valamint a tó növények és halak.

A ház két részből áll: a családi otthon és a stúdióban. A stúdió egy teljesen független hely. Megvan a saját zuhanyzó, mosdó és WC-vel, egy hatalmas rakodási (5m²), és egy szoba elég tágas egy dupla ágy és egy íróasztal.

Három hálószoba, a családi otthon, két fürdőszoba, egy nappali, egy konyha és étkező, valamint egy mosókonyha. A nappali rendelkezik egy nagy kerek kandalló vas és üveg ajtók. A konyhában, három gránit munka terek, és van elég hely egy nagy hűtőszekrény és a tűzhely. Van egy külön 220V csatlakozó elektromos tűzhelyek. Kívül, a hátsó a ház, van egy kedves kis tároló a gáztartály és a vízmelegítő. Azt kovácsoltvas ajtók ugyanabban a stílusban, mint az összes ablakot, és hátsóajtó. A mester fürdőszobában fém fürdőkád, zuhanyzó folyami kőpadló, mosdó, wc, és egy szekrény. A közös fürdőszobában zuhanyzó, mosdó, wc, és egy szekrény. A hálószobák mindegyike nagy, beépített szekrények. A másik nagy tároló szekrény található a teremben. A mosókonyhában elég hely a három gép, és azt a gáz, víz és villany csatlakozás (110V és 220V).

A felső betonból által támogatott nyílt fából boltozat. Minden padló anyaga tégla cserép, kivéve, hogy a konyha, ami készült polírozott csempe. Minden zuhanyzók vízálló falak és festették a aging technikák. A falak építésére is épült vörös téglából és borított vakolat. Minden élek kerek. Az egész ház védi a vas kerítés és egy vas backdoor, szerves mintákat a levelek és ágak. Minden ajtó és ablak készült babér fa. A lenyűgöző, lekerekített elülső ajtó hat centiméter vastag.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB