Eladás Mezőgazdasági terület, Amazonia, Napo, Ecuador, Km 102 Via troncal Amazonica 45- Chontas

Eladás - Cod. 33985

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 510 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Paradicsom az ecuadori dzsungel szívében - Az erdők megvásárlásának egyedülálló lehetősége az ecuadori Amazon kezdetén Cosanga plébánia, Napó tartományban, az ecuadori Amazon bejáratánál, két óra távolságra Quito nemzetközi repülőterétől, a főváros ...
A Cosanga egy kisváros és környék, amely a madármegfigyelőket, a biológusokat és a természet szerelmeseit vonzza a kiterjedt felhőerdőkhöz és a nagy magasságú esőerdőkhöz. Található 20 km-re Baeza-tól Baeza-tól Tena-ba vezető úton, ahol a magas Andok leereszkedik az Amazonába kb. 1800 méterről 2400 méterre (5 905-7,874 láb) magasságban, a Cosanga terület az egyik a legtöbb biodiverzitású terület a bolygón. A terület fontos biológiai folyosó, amely összeköti az Antisana Nemzeti Rezervátumot a kiterjedt Cayambe-Coca Tartalékkal, és a hegyvidék és az Oriente közötti kolumbusz előtti utat szolgáltatta. A terület a legmagasabb tanulmányozott és megértett területek a nagy Amazonas medence, köszönhetően elsősorban a Yanayacu Biológiai Rezervátum és a folyamatos stream látogató biológusok az évek során.

Az éghajlat nedves (ez azt jelenti, hogy sokat esik, ezért hoz egy könnyű esőkabátot) és közel tökéletes éves hőmérséklet. A Camino de los Caucheros (2 kilométerre a főutcától a Cosanga városától nyugatra) gyönyörű autóút vagy kerékpáros út, ahol több (főként privát) ösvény is elérhető. A terület kiválóan alkalmas a túrázásra, az utakra és a hegyi kerékpározásra, valamint a fejlett vízi kajakozásra.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB